## Electric Utility Wildland Fire Prevention Advisory Committee (DNR) Meeting Agenda

1:00 PM – 4:35 PM | November 16<sup>th</sup>, 2022 Venue: Natural Resources Building Conference Room #172 1111 Washington St SE, Olympia, WA 98504

## **Utility Wildland Fire Prevention Advisory Committee Web Page**

## **Teams Meeting Instructions**

- 1. Please sign in early to troubleshoot tech issues
- 2. Click here to join the meeting
- 3. Please sign in with your name followed by organization name
- 4. Choose "join with computer audio" or "phone call" option using meeting ID and participant number

Phone only option: 1(564) 999-2000 ID: 282 244 267 840 Passcode: CpMNr6

One tap mobile: <u>+1 564-999-2000,,956848259#</u>

**Meeting Purpose:** (1) To discuss final recommendations from the Task Force to DNR; (2) discuss communication protocols and review OPMA.

Time	Agenda Topic	Materials
1:00 -	Welcome, Open Meeting, Chair Remarks	-Agenda
1:15 pm	Loren Torgerson, DNR Chair	-Enabling Legislation
(15 min.)	Introductions, and welcome	(for reference only)
	Meeting purpose and review agenda	
	Establish quorum	
	Approve prior meeting minutes	
1:15 -	Advisory Committee Draft Charter	-Enabling Legislation
1:45 pm	Loren Torgerson, DNR Chair	-Draft Charter
(30 min.)	<ul> <li>Review changes to draft charter from previous meeting –</li> </ul>	
	Loren & Committee Members	
1:45 -	Previous Utility Task Force Business	-Related Documents
2:15 pm	Loren Torgerson and Committee Members	
(30 min.)	<ul> <li>Review Wildland Fire Investigation Protocol – Gary</li> </ul>	
	Margheim, DNR	
	<ul> <li>Next steps for DNR to finalize and publish documents</li> </ul>	
2:15 -	10-Minute Break	
2:25 pm		
2:25 –	New Business	-
3:25 pm	Loren Torgerson and Committee Members	
(60 min.)	OPMA review	

3:25 -	Work Plan
3:55 pm	Loren Torgerson and Committee Members
(30 min.)	Communication protocols
3:55 –	Next Meeting Agenda
4:15 pm	Loren Torgerson and Committee Members
(20 min.)	Review and propose future agenda items
4:15 -	Closing Comment
4:25	Loren Torgerson, DNR Chair
(10 min)	Closing remarks from committee members
	Closing remarks from committee chair
4:25 -	Public Comment
4:35pm	Public comments
(10 min.)	
4:35 pm	Adjourn